Skip to main content

Έξι υπoτροφίες στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή από την Coca Cola

Οι υποτροφίες της Coca Cola απευθύνονται σε ενήλικες που θέλουν να συμμετάσχουν σε προγράμματα εκπαίδευσης ενηλίκων της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής.

Τη χορήγηση έξι νέων υποτροφιών, για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017 προκηρύσσει η Σχολή Επαγγελματικής Εκπαίδευσης της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής (ΑΓΣ).

Οι υποτροφίες προσφέρονται με την ευγενική χορηγία της Coca-Cola, «στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που στηρίζει για την ενδυνάμωση του ελληνικού επιχειρηματικού πνεύματος, το οποίο με τη σειρά του, μπορεί να τονώσει και να δώσει ώθηση στην οικονομία και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας», όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΑΓΣ.

Οι υποτροφίες της Coca Cola απευθύνονται σε ενήλικες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στα προγράμματα εκπαίδευσης ενηλίκων που προσφέρονται από την Αμερικανική Γεωργική Σχολή.

Σκοπός η βελτίωση των τεχνικών γνώσεων και δεξιοτήτων τους σε αντικείμενα που συνάδουν με τη μελλοντική επιχειρηματική τους δράση.

Οι υποψήφιοι πρέπει να πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής και η επιλογή τους θα γίνει με βάση τα κριτήρια αξιολόγησης και βαθμολογίας που θέτονται από τη Σχολή Επαγγελματικής Εκπαίδευσης. Η προθεσμία υποβολής είναι έως την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017.

Περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.