Skip to main content

Έξι εβδομάδες εκτός ο Σνάουτσνερ

Ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και το πόρισμα είναι άσχημο, καθώς ο δεξιός μπακ του Δικεφάλου υπέστη ρήξη β’ βαθμού έσω πλαγίου συνδέσμου και αυτό σημαίνει ότι θα λείψει για
 Ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και το πόρισμα είναι άσχημο, καθώς ο δεξιός μπακ του Δικεφάλου υπέστη ρήξη β’ βαθμού έσω πλαγίου συνδέσμου και αυτό σημαίνει ότι θα λείψει για περίπου έξι εβδομάδες από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ. Αν αναλογιστεί κανείς ότι η απουσία του συμπίπτει με την γνωστή και μη εξαιρετέα απουσία του Λίνο, αντιλαμβάνεται ότι οι Μπουσαϊντί και Σακελλαρίου είναι οι μοναδικοί ακραίοι μπακ που έχει στη διάθεσή του ο Μάκης Χάβος.
Στο σημερινό προπονητικό πρόγραμμα, βέβαια, προέκυψαν κι άλλες δυσάρεστες εκπλήξεις. Ο Πάμπλο Κοντρέρας απουσίασε προληπτικά από την προπόνηση, λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα, από χτύπημα που δέχτηκε στον αγώνα του «Ανθή Καραγιάννη». Ο Ναμπίλ Ελ Ζαρ δεν προπονήθηκε λόγω ίωσης, ο Βασίλης Κουτσιανικούλης υπέστη κάκωση ποδοκνημικής, ενώ ο Στέλιος Μαλεζάς αποχώρησε με ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα.
Στον αντίποδα, ο Βλάνταν Ιβιτς συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα και ανεβάζει στροφές για να είναι έτοιμος στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.