Skip to main content

Εξαιρετικός και σήμερα ο καιρός για τη Θεσσαλονίκη

Ο καιρός στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα είναι γενικά αίθριος με ανέμους βόρειους 3 με 4 μποφόρ και θερμοκρασία από 6 έως 19 βαθμούς Κελσίου

Γενικά αίθριος αναμένεται ο καιρός σήμερα με ανέμους από βόρειες διευθύνσεις στο Αιγαίο 6 και πιθανώς βαθμιαία στις Κυκλάδες τοπικά 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια.

Στη Θεσσαλονίκη, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με ανέμους βόρειους 3 με 4 μποφόρ και θερμοκρασία από 6 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική, αναμένεται αίθριος καιρός με ανέμους από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου, στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη, ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος, με ανέμους βόρειους 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 5 και πιθανώς πρόσκαιρα 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 19 βαθμούς Κελσίου, στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους η ελάχιστη 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι αίθριος, με ανέμους από βόρειες διευθύνσεις 2 με 4 μποφόρ και θερμοκραασία από 8 έως 23 βαθμούς Κελσίου, στην Ήπειρο κατά τόπους η ελάχιστη 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στην Εύβοια. Οι άνεμοι πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία κυμαίνεται από 10 έως 23 βαθμούς Κελσίου, στα βόρεια η ελάχιστη 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη, αναμένονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες κυρίως στη βόρεια Κρήτη όπου υπάρχει μικρή πιθανότητα ασθενών βροχών από το απόγευμα. Οι άνεμοι πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στις Κυκλάδες 6 και πιθανώς βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία κυμαίνεται από 13 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα επικρατήσει αίθριος καιρός. Οι άνεμοι πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία πνέει από 15 έως 23 βαθμούς Κελσίου, στα βόρεια η μέγιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Για αύριο Κυριακή αναμένεται γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά και τα νότια. Οι άνεμοι πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.