Skip to main content

Εξασφαλίζει άδεια συμμετοχής σε δεύτερο βαθμό ο Άρης

Ο Παναγιώτης Μπιλίρης, που εκπροσώπησε τον Άρη, υποστήριξε ότι κάποιες εκπρόθεσμες καταβολές σε παίκτες έγιναν λόγω απειρίας

Την ετυμηγορία της πρωτοβάθμιας επιτροπής αδειοδοτήσεων για την εξασφάλιση άδειας συμμετοχής στο επόμενο πρωτάθλημα της Football League περιμένει σήμερα ο Άρης.

Οι ελπίδες αυτή την ώρα για τους «κιτρινόμαυρους» είναι λίγες, φαίνεται ότι η εισήγηση του Διευθυντή αδειοδοτήσεων Γιώργου Δημητρίου θα είναι αρνητική και εκτός απροόπτου, θα την αποδεχθεί και η επιτροπή που συνεδριάζει σήμερα.

Ο Παναγιώτης Μπιλίρης, που εκπροσώπησε τον Άρη, υποστήριξε ότι κάποιες εκπρόθεσμες καταβολές σε παίκτες έγιναν λόγω απειρίας.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το sdna.gr, κατέθεσε και έγγραφα με τα οποία αποδεικνύεται ότι η ΠΑΕ Άρης πλήρωσε το σύνολο των οφειλών της σε δημόσιο και ΙΚΑ για την περίοδο που ελέγχεται.

Η αλήθεια είναι πως μετά την καταγγελία του Ράφικ Τζιμπούρ ο Άρης κινδυνεύει να μην πάρει άδεια, σε πρώτη φάση τουλάχιστον, για εκπρόθεσμες καταβολές και ρυθμίσεις με το Δημόσιο, ενώ από την ΠΑΕ Άρης σημειώνουν ότι ήδη απολύθηκε ο λογιστής που έκανε το συγκεκριμένο λάθος και το οποίο διορθώθηκε, με καταβολή όλου του ποσού μετρητοίς στην αρμόδια ΦΑΕ.

Πάντως θα πρέπει να σημειωθεί πως από την πλευρά του Άρη θεωρούν ότι αν όχι σε πρώτο βαθμό θα παρθεί η άδεια 100% σε δεύτερο βαθμό.