Skip to main content

Έχασε αλλά ήταν Άρης

Παρουσιάζοντας διαφορετικό, προς το καλύτερο, πρόσωπο, οι κίτρινοι πίεσαν σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης τον Παναθηναϊκό, αλλά λύγισαν στο τέλος, γνωρίζοντας την ήττα με 62-70.
Την ήττα με 62-70 γνώρισε ο Άρης στο Αλεξάνδρειο, στο παιχνίδι που έκλεινε την αγωνιστική της Α1 μπάσκετ, παρουσιάζοντας όμως ένα εκ διαμέτρου διαφορετικό πρόσωπο, συγκριτικά με το προηγούμενο παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ, απειλώντας τον πρωταθλητή Παναθηναϊκό σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Ο Άρης μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι, επιβάλλοντας το ρυθμό του και πήρε προβάδισμα 9 πόντων, με τους πράσινους, όμως να αντιδρούν άμεσα και να φέρνουν το παιχνίδι στα ίσα, με αποτέλεσμα το ημίχρονο να λήξει 34-36 υπέρ των φιλοξενούμενων.

Στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες έδωσαν έμφαση στην άμυνα, επιδιδόμενες παράλληλα σε έναν άτυπο διαγωνισμό τριπόντων. Οι πράσινοι, που είχαν βραχεία κεφαλή σε όλη τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου, κατάφεραν να ανοίξουν τη διαφορά μόλις στα τελευταία 3 λεπτά, φτάνοντας και στη νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 18-17, 34-36, 49-53, 62-70

Άρης (Φώτης  Κατσικάρης): Κλαρκ 9, Μάιλς 8, Μπετς 7, Ρίτσαρντσον 8, Χατζηβρέττας 5, Ντίξον 12, Κακιούζης 6, Μπάρλος 7.


Παναθηναϊκός (Ζέλικο Ομπράντοβιτς): Σερμαντίνι, Τέπιτς 4, Σπανούλης 12, Περπέρογλου 11, Φώτσης 3, Γκολέματς, Νίκολας 12 (3), Διαμαντίδης 14 (1), Πέκοβιτς 14, Καλάθης.