Skip to main content

Εξάρχεια: Καταγγελίες για τρεις επιθέσεις σε γυναίκες σε δύο ημέρες – Η μία 13χρονη, δείτε βίντεο

Ολες οι επιθέσεις σημειώθηκαν πρωινές και μεσημβρινές ώρες

Συναγερμός έχει σημάνει στην περιοχή των Εξαρχείων μετά από τρεις καταγγελίες για επιθέσεις κατά γυναικών από άγνωστο άνδρα. 

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε το πρώτο θύμα, επίθεση σημειώθηκε στις 18 Νοεμβρίου επί της οδού Βαλτετσίου, στις 14:30. Ολα ξεκίνησαν όταν άγνωστος άρπαξε μία 13χρονη από τη μέση και προέβη σε γενετήσιες πράξεις χωρίς τη θέλησή της. Το κορίτσι ξεκίνησε να φωνάζει αποτρέποντας τον δράστη από περαιτέρω πράξεις με αποτέλεσμα να τραπεί σε φυγή. 

Στις 20ης Νοεμβρίου, νωρίς το πρωί, έγιναν άλλες δύο επιθέσεις εναντίον γυναικών στις οδούς Εμ. Μπενάκη και Νικηταρά και Ζωοδόχου Πηγής αντίστοιχα. Συγκεκριμένα, μια 29χρονη, κατέθεσε ότι ενώ βρισκόταν στη συμβολή των οδών Εμμανουήλ Μπενάκη και Νικηταρά, ένας άντρας με χρήση σωματικής βίας, την ακινητοποίησε την πέταξε στο έδαφος και αφού της έκλεισε το στόμα, προέβη σε γενετήσιες πράξεις τις οποίες δεν ολοκλήρωσε καθώς το σημείο προσήλθαν διερχόμενοι πολίτες με αποτέλεσμα ο δράστης να τραπεί σε φυγή.

Λίγα λεπτά αργότερα, το πρωί της ίδιας μέρας, μία 27χρονη κατήγγειλε ότι στην Ζωοδόχου Πηγής, ένας άγνωστος της επιτέθηκε και της έκλεισε το στόμα. Το θύμα προέβαλε αντίσταση και κατάφερε να ελευθερωθεί.

Σοκαριστικό βίντεο

Όπως μεταδίδει το lawandorder, o άνδρας φοράει μαύρο μπουφάν, μπλε πουλόβερ και μπεζ παντελόνι. Μπροστά του μια μελαχρινή γυναίκα, που κρατάει μια τσάντα στα χέρια και ο άνδρας τρέχοντας, καταφέρνει να την προλάβει και με μια γρήγορη κίνηση την ρίχνει στο πεζοδρόμιο.

Εκεί ακολουθεί μια αγωνιώδης προσπάθεια της κοπέλας να απομακρύνει τον άγνωστο άνδρα, που έχει ξαπλώσει από πάνω της.

Σε μια ύστατη προσπάθεια να αποφύγει τα χειρότερα ξεκινάει να φωνάζει και να ζητάει βοήθεια. Περίοικοι που άκουσαν τις φωνές της βγήκαν από τα καταστήματα τους και έτρεψαν τον παρολίγον βιαστή σε φυγή.