Skip to main content

Εύζωνοι: Σύλληψη 39χρονου Σέρβου με ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης

Ο 39χρονος διωκόταν για αδικήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας, πράξεις που έγιναν το 2003 σε πόλη της Γερμανίας και από τότε καταζητούνταν.

Στη σύλληψη ενός 39χρονου Σέρβου προχώρησαν χθες αστυνομικοί του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Ευζώνων, καθώς σε έλεγχο κατά την είσοδο στην χώρα, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης Αρχών Γερμανίας.

Ο 39χρονος διωκόταν για αδικήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας, πράξεις που έγιναν το 2003 σε πόλη της Γερμανίας και του έχει επιβληθεί ποινή φυλάκισης 5 ετών και 6 μηνών. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Παιονίας.

Δύο συλλήψεις για καταδικαστικές αποφάσεις

Ένας 42χρονος συνελήφθη σήμερα τα ξημερώματα σε περιοχή της Χαλκιδικής από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσαν 6 καταδικαστικές αποφάσεις, σύμφωνα με τις οποίες του επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης 28 μηνών, για κλοπή, εξύβριση και παράβαση της νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας.

Επιπλέον, συνελήφθη χθες το απόγευμα σε περιοχή των Σερρών από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηράκλειας, 52χρονος ημεδαπός, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Σερρών, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 18 μηνών, για παράβαση του Δασικού Κώδικα.