Skip to main content

ΕΒΕΘ: Επιδότηση συμμετοχής στις Εκθέσεις Detrop Boutique και Artozyma

Οι δύο εκθέσεις θα πραγματοποιηθούν παράλληλα, στις 24-26 Φεβρουαρίου 2018, στους χώρους του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου της Θεσσαλονίκης.

Με επιτυχία συνεχίζει το ΕΒΕΘ το πρόγραμμα Επιδότησης Εκθέσεων Εσωτερικού δίνοντας την ευκαιρία στα μέλη του να μετάσχουν, με ιδιαίτερα χαμηλό τίμημα, σε επιλεγμένες εκθεσιακές διοργανώσεις της ΔΕΘ-HELEXPO ΑΕ. Στο πλαίσιο αυτό, προχωρά στην επιδότηση μελών του για συμμετοχή στις Detrop Boutique και Artozyma, Διεθνείς Εκθέσεις Τροφίμων και Ποτών η πρώτη και Αρτοποιίας, Ζαχαροπλαστικής, Μηχανημάτων εξοπλισμού, Ετοίμων Προϊόντων, η δεύτερη.

Οι δύο εκθέσεις θα πραγματοποιηθούν παράλληλα, στις 24-26 Φεβρουαρίου 2018, στους χώρους του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου της Θεσσαλονίκης.

Η Detrop Boutique απευθύνεται σε καταστήματα ντελικατέσεν, εμπόρους λιανικής και χονδρικής, αντιπροσώπους σουπερμάρκετ, ξενοδοχεία, εστιατόρια, brokers, φούρνους κλπ., τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό με τους οποίους κλείνονται προκαθορισμένα ραντεβού. Συνιστά «παρακλάδι» της καθιερωμένης διετούς Detrop και της Oenos και θα αναπτυχθεί στα Περίπτερα 8,9,10 και 12 πλαισιωμένη από πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων, όπως τα Food Bars, Masterclasses και η Γωνιά Εκθετών.

Η 8η Διεθνής Έκθεση Αρτοποιίας – Ζαχαροπλαστικής, Artozyma 2018,  θα αναπτυχθεί στα Περίπτερα 13, 14 & 15 και, επίσης, θα πλαισιωθεί από ένα δυναμικό πρόγραμμα φιλοξενίας ξένων εμπορικών αγοραστών, προκαθορισμένων συναντήσεων B2B και παράλληλων εκδηλώσεων, όπως το 3ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ψωμιού και το 24ο Πανελλαδικό Συνέδριο Ζαχαροπλαστικής.

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για τους όρους συμμετοχής στο πρόγραμμα επιδότησης, τα ενδιαφερόμενα μέλη του Επιμελητηρίου μπορούν να απευθύνονται στο site του ΕΒΕΘ (www.ebeth.gr), πεδίο «Σημαντικά θέματα» ή στο Τμήμα Δημ. Σχέσεων, Τύπου και Εκδόσεων του ΕΒΕΘ (τηλ. 2310 370 132).