Skip to main content

ΕΒΕΘ: Επιδότηση έως 1.000 ευρώ για δράσεις εξωστρέφειας

Το αναβαθμισμένο Πρόγραμμα του ΕΒΕΘ παρέχει στις οικονομικά τακτοποιημένες επιχειρήσεις-μέλη του επιδότηση, ύψους ως 1.000 ευρώ, ανά επιχείρηση

Με ακόμη αναβαθμισμένες παροχές προς τα μέλη του, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης θέτει σε ισχύ το πρόγραμμα του 2018 για την ενίσχυση της εξωστρέφειας.

Πιο συγκεκριμένα, το αναβαθμισμένο Πρόγραμμα του ΕΒΕΘ παρέχει στις οικονομικά τακτοποιημένες επιχειρήσεις-μέλη του επιδότηση, ύψους ως 1.000 ευρώ, ανά επιχείρηση, κατ’ έτος, για τη συμμετοχή τους σε δράσεις εξωστρέφειας που πραγματοποιούνται στο εξωτερικό, και συγκεκριμένα σε Διεθνείς Εκθέσεις, σε επιχειρηματικές Αποστολές του υπουργείου Εξωτερικών και σε επιχειρηματικές Αποστολές του Οργανισμού Enterprise Greece.

«Στόχος μας να προσφέρουμε μία ουσιαστική συνδρομή στην, εκτός συνόρων, επιχειρηματική δραστηριότητα των μελών μας χωρίς εξαντλητικές γραφειοκρατικές διαδικασίες», δήλωσε ο πρόεδρος του ΕΒΕΘ, Γιάννης Μασούτης.

Σημειώνεται ότι το πρόγραμμα «Ενίσχυση εξωστρέφειας μελών ΕΒΕΘ» ξεκίνησε προ πενταετίας κι έδωσε μέχρι σήμερα τη δυνατότητα σε δεκάδες επιχειρήσεις -μέλη του Επιμελητηρίου να διευρύνουν τις συνεργασίες τους στο εξωτερικό και μάλιστα σε μια δύσκολη για τη χώρα οικονομική περίοδο.

Όροι και προϋποθέσεις συμμετοχής

Όσον αφορά στο τρέχον πρόγραμμα, αυτό απευθύνεται σε κάθε επιχείρηση, που είναι μέλος του ΕΒΕΘ για τουλάχιστον ένα χρόνο και εξοφλεί ανελλιπώς, κάθε χρόνο, τα τέλη διατήρησης της μερίδας του στο ΓΕΜΗ, καθώς και τις συνδρομές του στο Επιμελητήριο.

Για περισσότερες πληροφορίες και την αίτηση συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Τύπου και Εκδόσεων του ΕΒΕΘ (τηλ. 2310 370 132) ή να επισκέπτονται τo σχετικό banner, που βρίσκεται αναρτημένο στην ιστοσελίδα του ΕΒΕΘ.