Skip to main content

ΕΒΕΘ: Εκδήλωση για την προμήθεια ειδών στην περίθαλψη προσφύγων

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου, στις 6 το απόγευμα, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου - Ποιος ο στόχος της

Εκδήλωση με θέμα «Διαγωνισμοί προμηθειών μέσα στα πλαίσια δράσης του DRC (Δανικού Συμβουλίου για τους Πρόσφυγες)» συνδιοργανώνουν το ΕΒΕΘ και η Μη Κυβερνητική Οργάνωση Danish Refugee Council in Greece, που δραστηριοποιείται στην περίθαλψη των προσφύγων στη χώρα μας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου, στις 6 το απόγευμα, στην αίθουσα του ΕΒΕΘ (Τσιμισκή 29, 2ος όροφος).

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση των μελών του ΕΒΕΘ αναφορικά με τις δράσεις του DRC στην Βόρεια Ελλάδα και η διεξαγωγή εκ μέρους του διαγωνισμών για την προμήθεια ειδών στο πλαίσιο περίθαλψης των προσφύγων.

Την παρουσίαση θα πραγματοποιήσουν οι:

1. Ευαγγελία Παπαθεοδώρου - Deputy Area Manager
2. Στυλιανός Αποστολάς - Shelter/ WASH Officer
3. Μαριλένα Παπαδοπούλου - Procurement Technical Specialist
H διάρκεια της παρουσίασης δεν θα ξεπεράσει τα 20' και μετά το πέρας της θα ακολουθήσει ενότητα ερωτήσεων – απαντήσεων με το ακροατήριο.

Οι ενδιαφερόμενοι να παραστούν στην εκδήλωση, η συμμετοχή στην οποία είναι δωρεάν, πρέπει να συμπληρώσουν και να αποστείλουν το σχετικό δελτίο συμμετοχής μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας 12 Δεκεμβρίου 2016, ενώ για κάθε διευκρίνιση μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Τύπου και Εκδόσεων του ΕΒΕΘ (τηλ. 2310-370132).