Skip to main content

Ευχαρίστησε τους φιλάθλους η ΠΑΕ Ηρακλής

Πρωταγωνιστής στην πρώτη προπόνηση του Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο στάδιο ήταν ο «κυανόλευκος» κόσμος, τον οποίο και ευχαρίστησε η διοίκηση της ΠΑΕ.

 

Λίγο μετά το τέλος της πρώτης προπόνησης στο Καυτανζόγλειο στάδιο η ΠΑΕ Ηρακλής εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαρίστησε τους «κυανόλευκους» φιλάθλους που βρέθηκαν εκεί για να στηρίξουν την προσπάθεια που γίνεται.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
 
«Ενα τεράστιο 'ευχαριστώ' είναι το ελάχιστο, που μπορεί να εκφράσει η Διοίκηση της ΠΑΕ, για τη συγκλονιστική και μαζική παρουσία των Ηρακλειδέων στη σημερινή (13/07) 'πρώτη' του Καυτανζογλείου. Ο 'κυανόλευκος' κόσμος απέδειξε την διαφορετικότητά του από κάθε άλλον οπαδικό λαό στην Ελλάδα, στηρίζοντας με ανεπανάληπτο τρόπο την ομάδα, αγκαλιάζοντάς την στις πιο δύσκολες στιγμές της υπεραιωνόβιας ιστορίας της, χωρίς προϋποθέσεις και χωρίς την απόλαυση οποιασδήποτε οπαδικής ικανοποίησης. Και αυτό, γιατί για τον Ηρακλειδέα η μοναδική προϋπόθεση συμπαράστασης στην ομάδα και η μοναδική οπαδική ικανοποίησή του, είναι ο ίδιος ο ΗΡΑΚΛΗΣ, το έμβλημά του και η λατρεία, που προκαλεί. 
 
Επίσης, θερμές ευχαριστίες στους φίλους της ομάδας, οι οποίοι, στο περιθώριο της 'πρώτης', έσπευσαν να ενισχύσουν οικονομικά τον μεγάλο αγώνα, που διεξάγεται, με τις προεγγραφές τους για εισιτήριο διαρκείας και με την αγορά κουπονιών οικονομικής ενίσχυσης. Συνεχίζουμε, όλοι μαζί...»