Skip to main content

Eurovision: Οι Θεσσαλονικείς DECHO υποψήφιοι για τον ελληνικό τελικό

Οι DECHO είναι μία παρέα πέντε ανθρώπων ορμώμενοι από τη Θεσσαλονίκη και είναι η επιλογή της MINOS EMI – UNIVERSAL για τον φετινό διαγωνισμό.

Οι DECHO, το πενταμελές συγκρότημα από τη Θεσσαλονίκη είναι η πρόταση της MINOS EMI – UNIVERSAL για το φετινό διαγωνισμό της Eurovision 2018, λίγες ημέρες από τις ανακοινώσεις της ΕΡΤ για τους φιναλίστ του ελληνικού τελικού.

Σύμφωνα με το infegreece.gr, οι DECHO είναι μία παρέα πέντε ανθρώπων ορμώμενοι από τη Θεσσαλονίκη, που το 2011 σχημάτισαν το συγκρότημα. Ξεκίνησαν την πορεία τους με μια σειρά τραγουδιών που δημοσίευσαν στηριζόμενοι στις δικές τους δυνάμεις.

Το καλοκαίρι όμως που μας πέρασε κυκλοφόρησαν το πρώτο τους single με τη MINOS, το Σ’ Ένα Νησί.

Αφού όλα τα τελευταία χρόνια έγιναν το σήμα κατατεθέν της νυχτερινής διασκέδασης στη συμπρωτεύουσα, έχοντας συνεργαστεί και με μεγάλα ονόματα, τώρα θα επιχειρήσουν να βρεθούν και στη σκηνή της Eurovision.

Τους DECHO απαρτίζουν οι Πάνος Δεκουλάκος στη φωνή και την κιθάρα, ο Γιώργος Εφεντόπουλος στα πλήκτρα, ο Γιάννης Βαγιωνάς στο μπάσο και τα φωνητικά, ο Γιώργος Βασιλειάδης στην ηλεκτρική κιθάρα και ο Τσερέλης Γιάννης στα ντραμς.

Οι επιρροές τους προέρχονται από το pop – rock μουσικό φάσμα, εξίσου του ξένου και του ελληνικού ρεπερτορίου.

Σύντομα θα εμφανιστούν στην κάμερα των Eurovision Buddies, για να τους γνωρίσουμε καλύτερα και να ανοίξουν τα χαρτιά τους για τον εγχείρημά τους.