Skip to main content

Εύκολη επικράτηση του Παναθηναϊκού

Δεν δυσκολεύτηκε ο Παναθηναϊκός απέναντι στην Πρόκομ. Έχασε το Μαρούσι εντός έδρας από την Κάχα Λαμποράλ. Την Εφές Πίλσεν υποδέχεται σήμερα ο Ολυμπιακός.
Με τον εξαιρετικό στο πρώτο μέρος Νίκολας, ο οποίος πέτυχε 17 πόντους, ο Παναθηναϊκός δεν βρήκε αντίσταση και επικράτησε εύκολα στην έδρα της Πρόκομ χθες με 75- 65, για την τέταρτη αγωνιστική της Ευρωλίγκα.

Ο Παναθηναϊκός μοιράζεται την πρώτη θέση του τετάρτου ομίλου με την Ρεάλ (7 βαθμοί και για τις δύο ομάδες), ενώ η Πρόκομ βρίσκεται στην 4η θέση με 5 βαθμούς.

Τα δεκάλεπτα: 13-25, 33-45, 44-65, 65-75

Δεν τα κατάφερε το Μαρούσι

Την ήττα με 86- 103 γνώρισε το Μαρούσι εντός έδρας από την Κάχα Λαμποράλ για την 4η αγωνιστική της Ευρωλίγκα. Η εξαιρετική ευστοχία των φιλοξενούμενων από τα 6,25 (14/22 τρίποντα) τους βοήθησε να αποκτήσουν τον πλήρη έλεγχο της αναμέτρησης, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα του Αμαρουσίου έχασε και τον Λιβόν Κένταλ, που χτύπησε το πόδι του και θα απουσιάσει για 2-3 μήνες.

Τα δεκάλεπτα: 16-27, 46-52, 65-77, 86-103

Το Μαρούσι βρίσκεται στην πέμπτη θέση του τρίτου ομίλου με 5 βαθμούς, ενώ η Κάχα Λαμποράλ κατέχει την πρωτιά με 7 βαθμούς.

Την Εφές υποδέχεται ο Ολυμπιακός

Στο ΣΕΦ υποδέχεται την Εφές Πίλσεν ο Ολυμπιακός σήμερα στις 9 το βράδυ, για την τέταρτη αγωνιστική της Ευρωλίγκα.

«Η Εφές Πίλσεν είναι μια ομάδα με υψηλές φιλοδοξίες και μεγάλο ενθουσιασμό. Έπαιξαν καλά στα δύο τελευταία παιχνίδια, διαθέτουν ένα πλούσιο ρόστερ με βάθος στο πάγκο. Έχουν παίκτες με ποιότητα που μπορούν να δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα σε κάθε αντίπαλο. Από τη στιγμή που έχουμε προβλήματα τραυματισμών και ιώσεις, όλοι οι παίκτες θα πρέπει να είναι έτοιμοι ανα πάσα στιγμή, ώστε να βοηθήσουν την ομάδα», δήλωσε μεταξύ άλλων ο προπονητής του Ολυμπιακού, Παναγιώτης Γιαννάκης στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα.