Skip to main content

Έτσι θα διαθέσει η ΠΑΕ ΑΕΚ τα εισιτήρια του μεγάλου τελικού

Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ ενημέρωσε πως τα 2.000 απ' τα 8.000 θα δοθούν στους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας ενώ τα υπόλοιπα θα πάνε στους οργανωμένους

Για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων του μεγάλου τελικού του κυπέλλου Ελλάδος με τον ΠΑΟΚ (06/05, 20:30) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο ενημέρωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ ενημέρωσε πως τα 2.000 απ' τα 8.000 θα δοθούν στους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας, οι οποίοι θα πρέπει να επιδεικνύουν την κάρτα τους, ενώ τα υπόλοιπα θα πάνε στους οργανωμένους οπαδούς της «Ένωσης» και κάποια λίγα στις ανάγκες της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Η διάθεση των εισιτηρίων του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας θα γίνει αύριο Πέμπτη 4  Μαϊου στο εκδοτήριο του σταθμού ΗΣΑΠ ΕΙΡΗΝΗ από τις 12 το μεσημέρι και μέχρις εξαντλήσεως του περιορισμένου αριθμού τους.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την αγορά του κάθε εισιτηρίου είναι η επίδειξη της κάρτας διαρκείας αφού η έκδοση του εισιτηρίου θα γίνει στο όνομα του κατόχου.

Kάθε κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας δικαιούται ένα εισιτήριο. Ενημερώνουμε τους κατόχους διαρκείας ότι η κάρτα τους θα τρυπηθεί προληπτικά για την αποφυγή δεύτερης αγοράς».