Skip to main content

Αίτηση διαζυγίου υπέβαλε η Βίκυ Σταμάτη μετά τη νέα καταδίκη της

Καταδικάστηκα άδικα δύο φορές από την Δικαιοσύνη, μόνον και μόνον επειδή φέρω το όνομα του συζύγου μου «Τσοχατζοπούλου», αναφέρει σε δήλωσή της.

Αίτηση διαζυγίου υπέβαλε η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη, μετά τη νέα καταδικαστική απόφαση σε βάρος της για την υπόθεση με τις μίζες των εξοπλιστικών.

Σε δήλωσή της, επικαλείται την ανάγκη να προστατεύσει το ανήλικο παιδί της, ενώ κάνει λόγο για αδικοπραξία του συστήματος, το οποίο, όπως είπε, τους εκτέλεσε.

Η δήλωση της Βίκυς Σταμάτη:

«Καταδικάστηκα άδικα δύο φορές από την Δικαιοσύνη, μόνον και μόνον επειδή φέρω το όνομα του συζύγου μου “Τσοχατζοπούλου”. Από τα βάθη της ψυχής μου σπαράζω αλλά ο ιστός της οικογένειάς μου έχει πλέον διαρραγεί και ως εκ τούτου έχω την ηθική υποχρέωση απέναντι στο μοναδικό παιδί μας να προχωρήσω στη λύση του γάμου μας με τον άνδρα τον οποίο λάτρεψα, λατρεύω, σέβομαι και θα σέβομαι, θαύμασα και θα θαυμάζω.

Αυτό μου το επιβάλλει η διαφύλαξη της ψυχής του ανηλίκου παιδιού μου αλλά και γενικότερα της οικογενειακής ισορροπίας, όση αυτή που έχει απομείνει.

Υψώνω το ανάστημά μου απέναντι στην ωμότητα, την αδικοπραξία του συστήματος, που στυγνά και ολόψυχρα μας εκτέλεσε. Η ποινή εκτελέστηκε».