Skip to main content

Έτοιμος ο ΠΑΟΚ ενόψει Παναθηναϊκού - Η αποστολή του «Δικεφάλου» (vid)

Η σημερινή προπόνηση της ομάδας αφορούση την τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης αλλά και την αντιμετώπιση και εκμετάλλευση των στημένων φάσεων

Την προετοιμασία του ενόψει του αυριανού αγώνα εναντίον του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο για τη δεύτερη αγωνιστική των play-off ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ.

Η μοναδική ουσιαστικά προπόνηση μετά το ματς με την ΑΕΚ πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Τούμπας και αφορούσε την τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης με το «τριφύλλι», αλλά και την αντιμετώπιση και την εκμετάλλευση των στημένων φάσεων.

Απόντες ήταν ο Γιάννης Μυστακίδης, ο οποίος συνεχίζει θεραπεία και ο Φερνάντο Βαρέλα, ο οποίος χειρουργήθηκε στους κοιλιακούς και αύριο αναμένεται να πάρει εξιτήριο από την κλινική του Αγίου Λουκά και ν’ αρχίσει να σβήνει μέρες για επιστροφή του στην καλοκαιρινή προετοιμασία της σεζόν 2017-18.  

Τέλος ο Μάριος Σιαμπάνης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Οι παίκτες που επέλεξε ο Βλάνταν Ίβιτς για την αποστολή του «Δικεφάλου» είναι οι: Γλύκος, Μπρκιτς, Λέοβατς, Μάτος, Κίτσιου, Κρέσπο, Μαλεζάς, Πούγγουρας, Κάνιας, Σάκχοφ, Τσίμιροτ, Κάτσε, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Κάμπος, Ουάρντα, Ενρίκε, Πρίγιοβιτς και Αθανασιάδης.