Skip to main content

Έτοιμος για τον αγώνα με τον Παναιγιάλειο ο Άρης-Εκτός ο Τάτος

Αμφίβολος για να δώσει το «παρών» στο γήπεδο αύριο είναι ο προπονητής Νίκος Αναστόπουλος καθώς ταλαιπωρείται από ίωση και υψηλό πυρετό

Με την απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ολοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για το αυριανό παιχνίδι με αντίπαλο τον Παναιγιάλειο στο Κλεάνθης Βικελίδης (17:00), στο πλαίσιο της 9ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή, η οποία αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές, που είναι οι εξής:

Διούδης, Αναγνωστόπουλος, Ίλιτς, Μιλούνοβιτς, Ραούλ Μπράβο, Τζεμπούρ, Νέτο, Ιντζίδης, Μπαργκάν, Τσουμάνης, Καράμπελας, Τζανακάκης, Ανάκογλου, Ντούνης, Ρόβας, Καπνίδης, Παυλίδης, Μπούρμπος, Ντόγος και Χαριτωνίδης.

Εκτός για τον αυριανό αγώνα είναι ο τιμωρημένος Ανδρέας Τάτος και ο Αντρέου Γκουεράο (είναι θέμα χρόνου η λύση του συμβολαίου του με τους κιτρινόμαυρους) ενώ αμφίβολος για να δώσει το «παρών» στο γήπεδο αύριο είναι ο προπονητής Νίκος Αναστόπουλος καθώς ταλαιπωρείται από ίωση και υψηλό πυρετό.

 

Από τη μεριά της, η ομάδα του Αιγίου έρχεται με ανεβασμένη ψυχολογία μετά την επικράτησή της επί της Λαμίας αν και οι μελανόλευκοι έρχονται στη Θεσσαλονίκη με δύο απουσίες.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής Δημήτρης Σπανός πονοκεφαλιάζει καθώς παρελθόν από την ομάδα αποτελεί ο Ανδρέας Πολυχρονιάδης ενώ ο Κώστας Βλάχος υπέστη ρήξη χιαστών και χάνει ολόκληρη τη σεζόν.

Αναλυτικά η αποστολή της ομάδας:

Στρέζος, Τσάπαλος, Αθανασίου, Ρότα, Κοντοές, Κουτσοποδιώτης, Ρέλλας, Ντέμο, Μπούζας, Κατίδης, Στίκας, Μωυσίδης, Μιχαλόπουλος, Καζναφέρης, Τσιλιγκίρης, Ξόμπλιος, Καζβιρόπουλος, Αράπης, Κρητικός και Σκαρτσίλας.