Κυριακή 22 Απριλίου 2018
x

ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΚΑΙ ΜΑΧΕΣ ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ

Η ανάρτηση του επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρου Θεοδωράκη στο facebook, λίγες μέρες μετά την χειρουργική επέμβαση για αντιμετωπίσιμη νεοπλασία.

Έτοιμος για νέες διαδρομές και μάχες δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, λίγες μέρες μετά την χειρουργική επέμβαση για αντιμετωπίσιμη νεοπλασία.

Η ανάρτησή του στο facebook συνοδεύεται με μια φωτογραφία, όπου φαίνεται ένας επαρχιακός δρόμος, στενός και δύσκολος, με ανηφορικές στροφές, αλλά μέσα στη φύση.

Στο κείμενό του ο Σταύρος Θεοδωράκης γράφει δήλωσε «έτοιμος για νέες διαδρομές, νέες ανηφόρες και νέες μάχες», αλλά παραδέχεται πως «ίσως με πιο αργά βήματα για λίγες ακόμη μέρες».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Σταύρου Θεοδωράκη:

Καλημέρα καλημέρα!

Όλα πήγαν καλά και είμαι έτοιμος για νέες διαδρομές, νέες ανηφόρες και νέες μάχες (ίσως με πιο αργά βήματα για λίγες ακόμη μέρες).

Σας ευχαριστώ όλους.

Δεν αναφέρομαι στους φίλους μου και τους συνοδοιπόρους αλλά κυρίως σε όλους αυτούς που δεν γνωριζόμαστε και δεν αγαπιόμαστε.

Σας ευχαριστώ για τις ευχές, για τη διακριτικότητά σας ακόμη ακόμη και για τη σιωπή σας.

Είναι καλό που βρισκόμαστε εδώ, φίλοι και «εχθροί», γιατί όπως λέει και ο ποιητής «φαντάσου φτάνει και μια νότα κι αλλάζεις όλο το σκοπό».

Κουράγιο και καλή δύναμη σε όλους αυτούς που παλεύουν για την υγεία τους και τους εργάτες της υγείας - γιατρούς και νοσοκόμους -που αγωνίζονται μαζί τους, συχνά σε πολύ δύσκολες συνθήκες. Τους οφείλουμε μια επανάσταση στην υγεία.

Αλλά αυτά δεν είναι του παρόντος, θα τα πουμε αναλυτικά άμεσα.

Καλημέρα!
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ