Skip to main content

Έτοιμη για τον «τελικό» κόντρα στη Βοσνία η Εθνική Ελλάδος

Ο Μίκαελ Σκίμπε δεν μπορεί να υπολογίζει στους Τζαβέλλα, Σάμαρη, Ταχτσίδη και Γλύκο, ενώ θα παρατάξει την 11άδα του με σύστημα 4-2-3-1

Τη δική της μάχη για την πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018 στα γήπεδα της Ρωσίας θα δώσει απόψε το βράδυ η Εθνική Ελλάδος στη Ζένιτσα εναντίον της Εθνικής Βοσνίας.

Μάλιστα, η σημασία της αποψινής αναμέτρησης είναι ιδιαίτερη καθώς μπορεί να κρίνει σε μεγάλο βαθμό την τελική κατάταξη αν αναλογιστεί κανείς πως το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα βρίσκεται στη 2η θέση με 11 βαθμούς ενώ οι Βόσνιοι ακολουθούν στην 3η θέση με 10.

Ο Μίκαελ Σκίμπε δεν μπορεί να υπολογίζει στους Τζαβέλλα, Σάμαρη, Ταχτσίδη και Γλύκο, ενώ θα παρατάξει την 11άδα του με σύστημα 4-2-3-1.

Ο Καρνέζης αναμένεται να είναι κάτω από τα δοκάρια έχοντας κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Παπασταθόπουλο – Μανωλά. Δεξί μπακ θα είναι ο Τοροσίδης και αριστερό ο Ρέτσος.

Στη μεσαία γραμμή τα αμυντικά χαφ θα αποτελέσουν οι Τζιόλης – Ζέκα, ενώ στην τριάδα πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Μήτρολου θα κινούνται οι Φορτούνης (κέντρο), Μάνταλος (δεξιά) και Σταφυλίδης (αριστερά).

Η «γαλανόλευκη» αποστολή απαρτίζεται από τους: Καπίνο, Λυκογιάννη, Μπακασέτα, Γιαννιώτη, Κουτρουμπή, Μανιάτη, Δώνη, Γιαννιώτα, Οικονόμου, Κουρμπέλη, Σιώπη, Διαμαντάκο και Βέλλιο.

Από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι, θα παραταχθούν με σύστημα 4-4-2. Ο Μεχμέντ Μπαζντάρεβιτς θα ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια τον Ασμίρ Μπέγκοβιτς, στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά οι Ογκνιέν Βράνιες, Έρμιν Μπίτσαξιτς, Τόνι Σούνιτς, Έρβιν Ζουκάνοβιτς, στη μεσαία γραμμή οι Μουχάμεντ Μπέσιτς, Έντιν Βίσκα, Σενάντ Λούλιτς, Μίραλεμ Πιάνιτς και επιθετικό δίδυμο τους Τζέκο – Ιμπίσεβιτς.