Skip to main content

Ετοιμάζονται εξελίξεις από στελέχη της Νέας Δημοκρατίας

Πληροφορίες της Voria.gr αναφέρουν ότι ετοιμάζεται κίνηση στελεχών της, με την οποία θα αμφισβητείται η ηγεσία του προέδρου, Αντώνη Σαμαρά.
Μπορεί η προσοχή όλων, τις τελευταίες εβδομάδες, να είναι στραμμένη στην κυβέρνηση και ειδικότερα στο δίπολο Μέγαρο Μαξίμου - οικονομικό επιτελείο, καθώς εκεί κρίνεται το μέλλον της διαπραγμάτευσης με τους δανειστές της χώρας και κατ' επέκταση η επόμενη μέρα της, ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως οι εξελίξεις έχουν «παγώσει» στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τη Νέα Δημοκρατία.
 
Εν προκειμένω, λοιπόν, οι πληροφορίες της Voria.gr αναφέρουν ότι ετοιμάζεται κίνηση στελεχών της (μεταξύ των οποίων και πρωτοκλασάτων), με την οποία θα αμφισβητείται η ηγεσία του προέδρου, Αντώνη Σαμαρά. Συγκεκριμένα, ετοιμάζεται έγγραφη «έκκληση» προς τον κ. Σαμαρά να παραιτηθεί. Το πιθανότερο είναι πως η κίνηση αυτή θα εκδηλωθεί προς το τέλος της επόμενης εβδομάδας, με αρχές της μεθεπόμενης, όπως μας λένε πηγές μέσα από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.  
 
Ο κ. Σαμαράς, ωστόσο απορρίπτει ασυζητητί τέτοιου είδους αιτήματα. Τουλάχιστον αναφέρουν οι πληροφορίες της Voria.gr, που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης. Στη Συγγρού ετοιμάζονται για εκλογές τον ερχόμενο Ιούνιο και θεωρούν ότι οποιαδήποτε αλλαγή τώρα στην ηγεσία του κόμματος, απλώς, θα μετέφερε νερό στο «αυλάκι» του κ. Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ. Οπότε...