Skip to main content

Αίθριος σήμερα ο καιρός στη Θεσσαλονίκη - Μικρή άνοδος θερμοκρασίας

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται οι άνεμοι να πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και η θερμοκρασία να κυμανθεί από 12 έως 25 βαθμούς κελσίου.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ασθενείς και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ ενώ η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες κυρίως στα βόρεια και τα δυτικά. 

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 25 βαθμούς κελσίου. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες.

Αίθριος θα είναι ο καιρός και στις υπόλοιπες περιοχές της Μακεδονίας αλλά και τη Θράκη. Θα σημειωθούν πρόσκαιρες νεφώσεις στη Μακεδονία τις απογευματινές ώρες ενώ οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 μποφόρ.

Αντίστοιχα, στην Αττική ο καιρός θα είναι επίσης αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 και στα ανατολικά 4 με 5 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 25 βαθμούς κελσίου.