Skip to main content

Αίθριος ο καιρός στη Θεσσαλονίκη με το θερμόμετρο ως τους 28 βαθμούς

Στα πελάγη θα πνέουν ισχυροί άνεμοι, έως και 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση, κυρίως στα ανατολικά της χώρας.

Αστατος θα είναι ο καιρός σήμερα Κυριακή, με τοπικές νεφώσεις να εκδηλώνονται τις πρωινές ώρες στα ανατολικά ηπειρωτικά και τη βόρεια Κρήτη, με πιθανότητα για πρόσκαιρες ασθενείς βροχές και βαθμιαία γενικά αίθριος.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις και στο Αιγαίο θα φθάνουν τα 7-8 μποφόρ και πιθανώς τοπικά τα 9 μποφόρ. Μικρή πτώση της θερμοκρασίας στα ανατολικά.

Στη Θεσσαλονίκη οι λίγες νεφώσεις του πρωΐνού θα διαλυθούν και ο καιρός θα γίνει βαθμιαία αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 5 και βαθμιαία μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Σε Μακεδονία και Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις στην κεντρική Μακεδονία τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και τοπικά στα ανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις στα βόρεια τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι, βόρειοι βορειανατολικοί 5 με 6 και στα ανατολικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 29 βαθμούς Κελσίου.