Skip to main content

Αίθριος ο καιρός στη Θεσσαλονίκη - Λίγες νεφώσεις μετά το μεσημέρι

Γενικά αίθριος καιρός προβλέπεται να είναι σήμερα ο καιρός στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 ως 27 βαθμούς Κελσίου.

Tην Κυριακή αναμένονται τοπικές βροχές ή όμβροι στα Ηπειρωτικά κυρίως ορεινά από το μεσημέρι, με μεμονωμένες καταιγίδες στα κεντρικά και νότια ορεινά. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες στα δυτικά και τα βόρεια. Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν την μεταφορά σκόνης στα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα δυτικά ανατολικοί βορειοανατολικοί βαθμιαία τοπικά 6 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Προβλέπεται να σημειωθούν νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές ή όμβρους κυρίως στα ορεινά τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και από το απόγευμα νότιοι με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 ως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και την Θράκη αναμένονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με τοπικέ βροχές ή όμβρους κυρίως στα ορεινά, ενώ μεμονωμένες καταιγίδες ενδέχεται να εκδηλωθούν στα ορεινά της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά βορειοανατολικοί τοπικά έως 5 μποφόρ. Το απόγευμα θα στραφούν σε ανατολικούς νοτιοανατολικούς με την ίδια ένταση. Ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 16 ως 27 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.