Skip to main content

Αίθριος ο καιρός σήμερα στη Θεσσαλονίκη-Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας

Πρόσκαιρες νεφώσεις θα σημειωθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα. Τοπικές νεφώσεις θα σημειωθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά κυρίως στα ορεινά. Τοπικά θα είναι περιορισμένη η ορατότητα το πρωί στα δυτικά ηπειρωτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα ανατολικά βορειοανατολικοί και στα δυτικά νοτιοανατολικοί από 3 έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα καταγράψει μικρή άνοδο.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στη Θεσσαλονίκη. Πρόσκαιρες νεφώσεις θα σημειωθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Σε Μακεδονία και Θράκη θα είναι γενικά αίθριος ο καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις κυρίως στα ορεινά της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας, Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί, νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θερμοκρασία θα είναι 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός και στην Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 23 βαθμοί Κελσίου. Στα παραθαλάσσια του Νομού θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.