Skip to main content

Αίθριος ο καιρός σήμερα - Μικρή πτώση της θερμοκρασίας

Στη Θεσσαλονίκη βαθμιαία θα αναπτυχτούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα γύρω ορεινά

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα με τους ανέμους να πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί που στα νότια πελάγη θα φθάσουν τοπικά τα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Στη Θεσσαλονίκη αρχικά αίθριος θα είναι ο καιρός, όμως βαθμιαία θα αναπτυχτούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα γύρω ορεινά. Βελτίωση προβλέπεται τη νύχτα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Λίγες νεφώσεις θα αναπτυχθούν πρόσκαιρα και θα είναι αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.