Skip to main content

Αίθριος ο καιρός σήμερα - Με βροχές το Σαββατοκύριακο

Καλός καιρός θα επικρατεί στη Θεσσαλονίκη, ενώ από το απόγευμα θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις.Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 20 βαθμούς κελσίου.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στις περισσότερες περιοχές, ενώ τοπικές νεφώσεις θα εκδηλωθούν στα δυτικά, τα νότια και το ανατολικό Αιγαίο. Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης στα δυτικά.

Από αύριο στα δυτικά, τα κεντρικά, τα βόρεια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά και βόρεια και πιθανόν πρόσκαιρα στα κεντρικά. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις που σταδιακά θα αυξηθούν και τη νύχτα θα σημειωθούν τοπικές βροχές.

Για σήμερα σε Μακεδονία και Θράκη αναμένεται γενικά αίθριος. Από το απόγευμα αραιές νεφώσεις από τα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά νότιοι 5 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 έως 20 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Καλός καιρός θα επικρατεί στη Θεσσαλονίκη, ενώ από το απόγευμα θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν  μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 20 βαθμούς κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, από το απόγευμα αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 20 βαθμούς κελσίου.