Skip to main content

Αίθριος ο καιρός σήμερα - Αναλυτική πρόγνωση της ΕΜΥ

Γενικά αίθριος αναμένεται ο καιρός σήμερα με ορατότητα τοπικά περιορισμένη στα βόρεια τις πρωινές ώρες. Από 4-20 βαθμούς η θερμοκρασία στη Θεσσαλονίκη

Γενικά αίθριος αναμένεται ο καιρός σήμερα με ορατότητα τοπικά περιορισμένη στα βόρεια τις πρωινές ώρες και ανέμους από βόρειες διευθύνσεις στο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ.

Στην Αττική, ο καιρός θα είναι αίθριος και οι άνεμοι πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία κυμαίνεται από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου, στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη, γενικά αίθριος ο καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι πνέουν βόρειοι 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 20 Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη, αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες, οι άνεμοι πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία κυμαίνεται από 3 έως 21 βαθμούς Κελσίου, στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους η ελάχιστη 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο, ο καιρός είναι αίθριος με τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία κυμαίνεται από 5 έως 23 βαθμούς Κελσίου, στην Ήπειρο κατά τόπους η ελάχιστη 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη στη Θεσσαλία τις πρωινές ώρες, λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις αναμένονται στην Εύβοια. Οι άνεμοι πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά τοπικά 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία κυμαίνεται από 6 έως 22 βαθμούς Κελσίου, στα βόρεια η ελάχιστη 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη, αναμένονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες κυρίως στη βόρεια Κρήτη όπου υπάρχει πιθανότητα ασθενών βροχών. Οι άνεμοι πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 μποφόρ και στις Κυκλάδες τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία κυμαίνεται από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις πνέουν 5 με 6 και στα νότια τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία κυμαίνεται από 11 έως 22 βαθμούς Κελσίου, στα βόρεια η μέγιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.