Skip to main content

Αίθριος ο καιρός με τοπικές νεφώσεις σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ, ενώ κατά τόπους θα είναι περιορισμένη η ορατότητα τις πρωινές ώρες.

Αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα στη χώρα, με βαθμιαία αύξηση νεφώσεων από τα δυτικά, όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες κυρίως στο Ιόνιο.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Βαθμιαία θα αναπτυχτούν τοπικές νεφώσεις. Κατά τόπους θα είναι περιορισμένη η ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 16 βαθμούς κελσίου.
 
Σε Μακεδονία και Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με βαθμιαία αύξηση νεφώσεων από τα δυτικά. Κατά τόπους θα είναι περιορισμένη η ορατότητα τις πρωινές ώρες. Στη δυτική Μακεδονία θα υπάρξουν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και σταδιακά νότιοι με την ιδία ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 17 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.