Skip to main content

Αίθριος ο καιρός από σήμερα και όλο το Σαββατοκύριακο

Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και βελτίωση από το απόγευμα. Σε άνοδο η θερμοκρασία απο αύριο

Νεφώσεις με πρόσκαιρες τοπικές βροχές προβλέπονται σήμερα στα βορειανατολικά, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με λίγες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις έως 6 μποφόρ στα πελάγη.

Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και βελτίωση από το απόγευμα. Στα υπόλοιπα αρχικά γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και στην κεντρική Μακεδονία πρόσκαιρα 5 με 6 μποφόρ. Από το βράδυ στα κεντρικά και τα ανατολικά θα στραφούν σε ανατολικούς νοτιοανατολικούς έως 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 01 έως 17 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση και στρεφόμενοι το βράδυ σε νοτιοανατολικούς έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 05 έως 16 βαθμούς κελσίου

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία βορειοανατολικοί στα ανατολικά πρόσκαιρα 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 03 έως 17 βαθμούς κελσίου.

Για αύριο αναμένεται γενικά αίθριος. Παροδικές νεφώσεις στα δυτικά και τα βόρεια. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.