Skip to main content

Αίθριος καιρός με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών το απόγευμα

Στη Θεσσαλονίκη η θερμοκρασία θα φτάσει ως τους 33 βαθμούς κελσίου. Μετά το μεσημέρι θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις, πιθανότητα βροχών στα ορεινά.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα, με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στα βόρεια ορεινά τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέχρι 6 μποφόρ στο Αιγαίο. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα δυτικά.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 33 βαθμούς κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 4 και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 33 και τοπικά στην κεντρική Μακεδονία έως 34 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 34 βαθμούς κελσίου. Στα ανατολικά η μεγίστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Αύριο Δευτέρα 22 Αυγούστου, ο καιρός θα είναι επίσης γενικά αίθριος. Από τις μεσημβρινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχτούν τοπικές νεφώσεις και από το απόγευμα θα σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα κεντρικά και βόρεια κυρίως ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ, στο Αιγαίο και από το βράδυ και στο βόρειο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία αύριο θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια.