Skip to main content

Αίθριος καιρός και δροσιά σήμερα για τη Θεσσαλονίκη

Γενικά αίθριος αναμένεται να είναι σήμερα ο καιρός στη Θεσσαλονίκη, ενώ πρόσκαιρες νεφώσεις θα σημειωθούν το απόγευμα. Πτώση της θερμοκρασίας.

Γενικά αίθριος θα είναι και σήμερα ο καιρός, ενώ από το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες στο βόρειο Ιόνιο. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Ειδικότερα, στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι επίσης γενικά αίθριος, ενώ πρόσκαιρες νεφώσεις θα σημειωθούν το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και πρόσκαιρα νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 25 βαθμούς κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 27 βαθμούς κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές ώρες και απογευματινές ώρες θα αναπτυχτούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανό να εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα ορεινά.

Ανεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά ανατολικοί 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 13 έως 27 βαθμούς κελσίου.

Νησιά Ιόνιου, Ηπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα ορεινά. Από το βράδυ οι νεφώσεις στο Ιόνιο θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες κυρίως στις βορειότερες περιοχές.

Ανεμοι: νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 13 έως 27 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: γενικά αίθριος. Λίγες νεφώσεις από το απόγευμα.

Ανεμοι: από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 και πρόσκαιρα στα νότια έως 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 13 έως 29 βαθμούς κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.

Ανεμοι: από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 14 έως 26 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: γενικά αίθριος.

Ανεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 14 έως 26 βαθμούς κελσίου.

Πρόγνωση για αύριο Τρίτη 19-05-2015

Καιρός: στα ηπειρωτικά κυρίως στα δυτικά και το Ιόνιο άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με σποραδικές βροχές η καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος, από το απόγευμα όμως στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα αναπτυχτούν τοπικές νεφώσεις.

Ανεμοι: ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Βαθμιαία στα δυτικά και νότια δυτικοί βορειοδυτικοί με την ιδία ένταση.

Θερμοκρασία: σε μικρή πτώση στα δυτικά.