Skip to main content

Αίθριος καιρός και άνοδος της μέγιστης θερμοκρασίας

Σήμερα Κυριακή ο καιρός θα είναι σε όλη τη χώρα αίθριος. Στη Θεσσαλονίκη η θερμοκρασία θα φτάσει τους 14 βαθμούς Κελσίου, οι άνεμοι θα είναι ασθενείς.

Μικρή άνοδο θα σημειώσει η θερμοκρασία σήμερα, σε ότι αφορά τις μέγιστες τιμές της και στη Θεσσαλονίκη, το μεσημέρι η μέγιστη θα φτάσει τους 14 βαθμούς Κελσίου.

Σε όλη τη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις θα εκδηλωθούν στην Κρήτη με πιθανότητα ασθενών βροχών τις πρώτες πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στο Αιγαίο, εντάσεως 5- 6 μποφόρ και τις πρωινές ώρες στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο τοπικά έως 7 μποφόρ.

Πιο συγκεκριμένα, στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι αίθριος, οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και η θερμοκρασία, από τους 0 βαθμούς ελάχιστη θα φτάσει ως και τους 14 βαθμούς Κελσίου, μέγιση.

Σε Μακεδονία και Θράκη ο καιρός θα είναι αίθριος, ενώ από το βράδυ θα εκδηλωθούνστα δυτικά αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -01 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θερμοκρασία θα είναι 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι επίσης αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 και τις πρώτες πρωινές ώρες στα ανατολικά του νόμου τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα είναι από 1 έως 16 βαθμούς Κελσίου, στα βόρεια του νόμου 1 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.