Skip to main content

Εθνική:Φιλική ρεβάνς των Νέων επί της Ουκρανίας στο Καυτανζόγλειο(vid)

Με σκόρερ τους Βοΐλη-Δουβίκα-Αντζουλά, η «γαλανόλευκη» ανέτρεψε το εις βάρος της σκορ και συνέχισε νικηφόρα την προετοιμασία ενόψει της elite του EURO

Νίκη-ανατροπή με 3-1 εναντίον της Ουκρανίας πανηγύρισε η Εθνική Νέων στο Καυτανζόγλειο Στάδιο.

Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν εκ νέου, μετά και το φιλικό που έδωσαν την Τρίτη, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για τη φάση elite του EURO 2018, οι αγώνες της οποίας θα διεξαχθούν στο τέλος Μαρτίου.

Το σκορ για τους φιλοξενούμενους άνοιξε στο 31΄ο Κορνιένκο ενώ για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ισοφάρισε στο 52΄ο Βοΐλης με τους Δουβίκα στο 77΄και Αντζουλά στο 86΄να υπογράφουν τη νίκη της «γαλανόλευκης».

Οι συνθέσεις:

Ελλάδα (Γκούμας): Αθανασίου, Παπάζογλου, Παπαδογιωργάκης (62’ Μπούσης), Μελιόπουλος (74’ Αποστολάκης), Σαρδέλης (53’ Εμμανουηλίδης), Ζήσης (62’ Αντζούλας), Νταλακούρας (53’ Χατζηδίμπας), Δημήτρουλας (74’ Γιούσης), Βοΐλης (53’ Δουβίκας), Ξενιτίδης (53’ Καμπετσής), Σταμούλης (53’ Λύρατζης).

Ουκρανία (Πετράκοφ): Κοζούκαρ, Μπόνταρ, Ντρίσλιουκ (67’ Κάστσουκ), Κορνιένκο (60’ Χαχλόφ), Κοζιρένκο (67’ Μπούλετσα), Κουλάκοφ (60’ Σουπριάγια), Μουσολίτιν (60’ Αβραμένκο), Ρέμενιουκ (67’ Μπιελάγεφ), Σνουρνίτσιν, Σούκαρ, Βερεμιένκο.