Skip to main content

Εθνική: Με οκτώ νέα πρόσωπα η αποστολή για το φιλικό με Σ. Αραβία

Την αποστολή της «γαλανόλευκης» απαρτίζουν 20 παίκτες της Super League με μοναδικό λεγεωνάριο τον Τζιόλη - Τη μερίδα του λέοντος η ΑΕΚ με 7 παίκτες

Πρόσκληση σε 21 ποδοσφαιριστές για τον φιλικό αγώνα με τη Σαουδική Αραβία που θα διεξαχθεί στις 15 Μαΐου στην Σεβίλλη απηύθυνε ο Μίκαελ Σκίμπε.

Τα νέα πρόσωπα που κλήθηκαν για πρώτη φορά στη «γαλανόλευκη» είναι αυτά των Βασίλη Λαμπρόπουλου και Κώστα Γαλανόπουλου από την ΑΕΚ, του Δημήτρη Νικολάου από τον

Ολυμπιακό, των Σπύρου Ρισβάνη, Δημήτρη Χατζηισαΐα και Δημήτρη Γιαννούλη από τον Ατρόμητο και των Τριαντάφυλλου Πασαλίδη και Μιχάλη Μανιά από τον Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά, την αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος απαρτίζουν οι: Γιαννιώτης, Μπάρκας, Μπακάκης, Ρισβάνης, Λαμπρόπουλος, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης, Πασαλίδης, Νικολάου, Ταχτσίδης, Τζιόλης, Μάνταλος, Φορτούνης, Πέλκας, Ανδρούτσος, Γαλανόπουλος, Μπακασέτας, Χριστοδουλόπουλος, Λημνιός, Μανιάς και Κουλούρης.

Η αποστολή της Εθνικής συγκεντρώνεται την Κυριακή 13/5 και την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθεί προπόνηση στις 18:00 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

Η αναχώρηση της «γαλανόλευκης» είναι προγραμματισμένη για την Δευτέρα 14/5 και ώρα 12.20 και η επιστροφή της αμέσως μετά τη λήξη του φιλικού αγώνα με την Σ. Αραβία.