Skip to main content

Εθελοντική αιμοδοσία από το Σωματείο «η Φιλαδέλφεια»

Η πρόσκληση είναι ανοιχτή και απευθύνεται σε όλους τους ενδιαφερόμενους που θέλουν να αφιερώσουν λίγο από τον χρόνο τους.

Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει το Σωματείο η Φιλαδέλφεια την Κυριακή 15 Ιανουαρίου στις 9.30, στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, στη Θεσσαλονίκη.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, η πρόσκληση είναι ανοιχτή και απευθύνεται σε όλους τους ενδιαφερόμενους που θέλουν να αφιερώσουν λίγο από τον χρόνο τους για να κάνουν και άλλες ανθρώπινες καρδιές να χτυπούν.

«Με σλόγκαν «Η Φιλαδέλφεια δίνει ζωή, είναι στο αίμα της!», σας περιμένουμε όλους με χαρά την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017, όπου κινητή μονάδα του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου θα στηθεί στις εγκαταστάσεις μας από τις 09:30 έως τις 13:00, για να πραγματοποιήσει τις αιμοληψίες», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Ακόμη, αναφέρει η ανακοίνωση, η Φιλαδέλφεια, ως Κοινωνικό Σωματείο και έχοντας ως στόχο να παροτρύνει τον άνθρωπο να ενδιαφερθεί για τον συνάνθρωπο του, πραγματοποιεί επί σειρά ετών αιμοδοσίες, γνωρίζοντας την αξία της προσφοράς αίματος σε ανθρώπους που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Για δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 6972 304 034.