Skip to main content

Εθελοντική δράση καθαρισμού στην παραλία Αγγελοχωρίου

Ο εθελοντικός καθαρισμός του παράκτιου χώρου Αγγελοχωρίου έτυχε σημαντικής ανταπόκρισης από τον κόσμο, παραδίδοντας μια πλαζ καθαρή.

Σε εθελοντικό καθαρισμό της παραλίας του Αγγελοχωρίου προχώρησαν το πρωί της Κυριακής 22 Απριλίου άνθρωποι του Active sport Club water - sports και του Five senses travel με τη στήριξη της Δημοτικής Αρχής Θερμαϊκού.

Ο δήμος έσπευσε να συνδράμει ουσιαστικά και ενεργά στην πρωτοβουλία των ανθρώπων παρέχοντας τα απαραίτητα αναλώσιμα (σακούλες σκουπιδιών και γάντια μιας χρήσης), αλλά και δημοτικό απορριμματοφόρο όχημα και μηχάνημα έργου.

Ο εθελοντικός καθαρισμός του παράκτιου χώρου έτυχε σημαντικής ανταπόκρισης από τον κόσμο, που ένωσε τις δυνάμεις του, βάζοντας όλη του την ενέργεια και τη θετική διάθεση, παραδίδοντας μια πλαζ καθαρή και έτοιμη για το καλοκαίρι και τους επισκέπτες της.

«Αξίζουν σε όλους σας, έναν προς έναν, οι πιο θερμές ευχαριστίες και τα πιο ηχηρά συγχαρητήρια. Όλοι οι συμμετέχοντες, οι άνθρωποι του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου, του ΚΑΠΗ και του Αθλητικού Συλλόγου «Κεραυνός» Αγγελοχωρίου, του Σώματος Εθελοντών – η δημιουργία του οποίου, σημειωτέον, υπήρξε μία από τις πρώτες αποφάσεις της Διοίκησής μας, αναγνωρίζοντας τη σημασία της προσφοράς του – και φυσικά του Active sport Club water - sports και του Five senses travel, επέδειξαν περίτρανα τα αξιοθαύμαστα αποτελέσματα της συλλογικής δουλειάς. Συγχρόνως όμως, είναι ιδιαίτερα ευτυχές, ότι η ευαισθησία, η περιβαλλοντική ευσυνειδησία και η αγάπη για τον τόπο που εκδηλώνεται, λειτουργεί παραδειγματικά για τον καθένα από μας», δήλωσε ο δήμαρχος.