Skip to main content

Εθελοντική δράση καθαρισμού και δενδροφύτευσης στην Αγία Τριάδα (φωτο)

Την πρωτοβουλία ανέλαβε ο Σύλλογος Προσφύγων Ανατολικής Θράκης Αγίας Τριάδας, με τη στήριξη του δήμου Θερμαϊκού, ενώ το «παρών» έδωσε και ο δήμαρχος.

Μια όμορφη εθελοντική δράση πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, το πρωί της Κυριακής 4 Μαρτίου, στην Αγία Τριάδα του δήμου Θερμαϊκού. Σκοπός, ο εξωραϊσμός του πάρκου της πλατείας Γενναδίου, πίσω από το Εκκλησάκι του Αγίου Στυλιανού στο ΠΙΚΠΑ.

Την πρωτοβουλία ανέλαβε ο Σύλλογος Προσφύγων Ανατολικής Θράκης Αγίας Τριάδας, με τη στήριξη του δήμου Θερμαϊκού, που προσέφερε τον απαραίτητο εξοπλισμό, υλικών, φυτών και οχήματος.

Θερμή ανταπόκριση επέδειξαν και οι δημότες, που στήριξαν τη δράση με τη συμμετοχή τους. Πενήντα και πλέον εθελοντές προσέφεραν την πολύτιμη βοήθειά τους, τμήματα προσκόπων, η ΕΘΟΠΑΚ Θερμαϊκού και ο Σύνδεσμος Αποστράτων ΕΔΣΑ «Αλέξανδρος ο Μέγας». Το «παρών» έδωσαν και ο δήμαρχος Θερμαϊκού, μαζί με τους αντιδημάρχους Καθαριότητας, Καθημερινότητας και Τεχνικών Υπηρεσιών και τους Προέδρους Αγίας Τριάδας και Περαίας.

Στον χώρο πραγματοποιήθηκαν εργασίες καθαρισμού, χρωματισμού και δενδροφύτευσης. Την ευγνωμοσύνη της εξέφρασε η διοίκηση του δήμου Θερμαϊκού προς το Σύλλογο Προσφύγων Ανατολικής Θράκης Αγίας Τριάδας και προς όλους τους συμμετέχοντες, που διέθεσαν την ενέργειά τους, προσφέροντας για το γενικό καλό.