Skip to main content

Εστιατόριο KFC και στη Θεσσαλονίκη

Το δίκτυο εστιατορίων KFC επεκτείνεται περαιτέρω στην Ελλάδα, με το νέο εστιατόριο της αλυσίδας στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη, που άνοιξε εδώ και λίγες ημέρες.
Το δίκτυο εστιατορίων KFC επεκτείνεται περαιτέρω στην Ελλάδα, με το νέο εστιατόριο της αλυσίδας στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη, που άνοιξε εδώ και λίγες ημέρες, όπως ανακοίνωσε η εταιρία. Παρά τις προκλήσεις και τις οικονομικές δυσκολίες της εποχής, τα KFC αναπτύσσουν το δίκτυο εστιατορίων τους, που σήμερα απαρτίζεται από επτά καταστήματα και τέσσερα εποχιακά που λειτουργούν μόνο την καλοκαιρινή περίοδο σε ελληνικά νησιά. Συγκεκριμένα εποχιακά λειτουργούν τα εστιατόρια KFC στην Ζάκυνθο, στη Ρόδο, στην Κέρκυρα και στα Μάλια της Κρήτης.

Μέχρι το τέλος του 2010, τα KFC θα διευρύνουν ακόμη περισσότερο τις επενδυτικές τoυς δραστηριότητες, με το νέο εστιατόριο στο ολοκαίνουριο Athens Metro Mall. Οι επιτυχημένες επενδυτικές επιλογές σε στρατηγικά σημεία, malls και shopping centers συνεχίζονται και αποτελούν τη φυσική συνέχεια των επιτυχημένων επιλογών των KFC σε θέματα γεύσης, ποιότητας και επιλογών marketing. Πάντως το επενδυτικό πρόγραμμα ανάπτυξης του δικτύου εστιατορίων προβλέπει τη δημιουργία και άλλων καταστημάτων την επόμενη τριετία.