Skip to main content

ΕΣΘ: Καμία σχέση με το σόου ρίψης πυροτεχνημάτων της Πρωτοχρονιάς

Ο Εμπορικός Σύλλογος καλεί τον πρόεδρο της Μακεδονικής Βιομηχανίας Πυροτεχνημάτων πριν διαμαρτυρηθεί δημόσια, να έχει πραγματική πληροφόρηση

Ουδεμία σχέση έχει με το σόου ρίψης πυροτεχνημάτων που θα γίνει την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ξεκαθαρίζει ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, απαντώντας στη χθεσινή διαμαρτυρία της εταιρίας «Μακεδονική Βιομηχανία Πυροτεχνημάτων».  

«Με έκπληξη διαπιστώσαμε, από δημοσιεύματα, ότι ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης συμμετέχει στη ρίψη πυροτεχνημάτων, στο πλαίσιο σόου που θα γίνει την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην πλατεία Αριστοτέλους.

»Μεγαλύτερη έκπληξη αποτέλεσε η ανακοίνωση του Προέδρου της εταιρίας Μακεδονική Βιομηχανία Πυροτεχνημάτων κου Άγγελου Καραγιαννόπουλου, ο οποίος διαμαρτύρεται προς τον Εμπορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης ότι δεν επιλέξαμε την συγκεκριμένη εταιρία, για το παραπάνω σόου», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.

Ο Εμπορικός Σύλλογος καλεί τον «πρόεδρο της εταιρίας «Μακεδονική Βιομηχανία Πυροτεχνημάτων» κ. Άγγελο Καραγιαννόπουλο, πριν διαμαρτυρηθεί δημόσια, να έχει πραγματική πληροφόρηση και εικόνα των πραγμάτων».