Skip to main content

Έρχεται στην Ελλάδα ένα από τα μεγαλύτερα funds παγκοσμίως...

Ένα από τα μεγαλύτερα funds διεθνώς, με υπό διαχείριση κεφάλαια τα οποία προσεγγίζουν το ένα τρισ. δολάρια, κάνει σήμερα την... εμφάνισή του στη χώρα μας.
Ένα από τα μεγαλύτερα funds διεθνώς, με υπό διαχείριση κεφάλαια τα οποία προσεγγίζουν το ένα τρισ. δολάρια, κάνει σήμερα την... εμφάνισή του στη χώρα μας. Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, στην Αθήνα θα βρεθεί για τις επόμενες 48 ώρες ο επικεφαλής διαχειριστής του, συνοδευόμενος από τρεις συνεργάτες του. Όλοι θα έλθουν απ΄ ευθείας από τη Νέα Υόρκη, κατόπιν πρόκλησης που τους απηύθυνε μεγάλος αμερικανικός επενδυτικός οίκος, ο οποίος τους τελευταίους μήνες αναπτύσσει πολύ έντονη δραστηριότητα ενός των ελληνικών τειχών. Ο εν λόγω οίκος είναι ένας από τους δύο - τρεις που αυτή τη στιγμή έχουν εξασφαλίσει κάποιας μορφής προνομιακές σχέσεις με το υπουργείο Οικονομικών, υπό την έννοια ότι βοηθά εμπράκτως στην προώθηση των όποιων projects «τρέχουν» αυτή τη στιγμή κι έχουν ελληνικό ενδιαφέρον.

Οι πληροφορίες της Voria.gr αναφέρουν επίσης ότι και τα ραντεβού, τα οποία κλείστηκαν ενόψει αυτής της επίσκεψης, είναι κάτι παραπάνω από σημαντικά. Χαρακτηριστικά αναφέρεται ότι έχουν οριστικοποιηθεί συναντήσεις με τον υπουργό Οικονομικών κ. Γ. Παπακωνσταντίνου, την υπουργό Οικονομίας κι Ανταγωνιστικότητας κ. Λούκα Κατσέλη και τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας κ. Γ. Προβόπουλο. Επίσης ραντεβού θα γίνουν και με τους επικεφαλής των μεγάλων εμπορικών τραπεζών της χώρας, αρχής γενομένης από την Εθνική.