Skip to main content

ΕΡΤ3: Ο Κυρίζογλου λέει ψέματα για την πλατεία Εμμανουήλ Παππά

Η δημόσια τηλεόραση καλεί τον δήμαρχο να μιλήσει με ονόματα και αποδείξεις και να μην στοχοποιεί την ΕΡΤ3 για μικροπολιτικές σκοπιμότητες.

Τις ψευδείς και ανυπόστατες, όπως τις χαρακτηρίζει, δηλώσεις του δημάρχου Αμπελοκήπων - Μενεμένης Λάζαρου Κυρίζογλου με αφορμή την εκδήλωση ονοματοθεσίας πλατείας του Δήμου σε πλατεία Εμμανουήλ Παππά καταδικάζει η ΕΡΤ3.

Η δημόσια τηλεόραση κάνει λόγο για πλήθος ρεπορτάζ και καλύψεων που αφορούν τους δημότες του δήμου Μενεμένης-Αμπελοκήπων - και όχι μόνο αποκλειστικά τον ίδιο τον δήμαρχο- προσθέτοντας πως «αποδεικνύουν εμπράκτως την επαγγελματική και αποτελεσματική παρουσία της ΕΡΤ3 στην ευαίσθητη περιοχή της Δυτικής Θεσσαλονίκης».

Τέλος, καλεί τον δήμαρχο «να μιλήσει με ονόματα και αποδείξεις και να μην στοχοποιεί την ΕΡΤ3 για μικροπολιτικές σκοπιμότητες» ενώ, όπως αναφέρει, επιφυλάσσεται επί παντός νομίμου δικαιώματος.

Υπενθυμίζεται ότι ο δήμαρχος Αμπελοκήπων - Μενεμένης είχε στείλει επιστολή εναντίον της ΕΡΤ3 για την μη - κάλυψη εκδήλωσης που αφορούσε τη δυτική Θεσσαλονίκη.