Παρασκευή 27 Απριλίου 2018
x

ΕΡΩΤΗΣΗ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ

Ο ανεξάρτητος βουλευτής ρωτά τον πρωθυπουργό τι είναι αυτό που εμποδίζει το ΔΣ του ΕΣΡ ώστε να ασκήσει επιτέλους καθήκοντά του

Επίκαιρη ερώτηση στον πρωθυπουργό κατέθεσε ο ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος με την οποία ερωτά «πότε θα προκηρυχθεί ο διαγωνισμός για την αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών, όπως το Σύνταγμα και ο νόμος ορίζουν, ώστε να εξασφαλισθεί τουλάχιστον το ελάχιστο τίμημα που είχε εξασφαλίσει ο πρόσφατος διαγωνισμός του Ν. Παππά;»

Ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος Ελλάδος, ρωτά τι είναι αυτό που εμποδίζει το Δ.Σ. του ΕΣΡ ν’ ασκήσει επιτέλους τα καθήκοντά του και αν υπηρετούνται κομματικές και επιχειρηματικές σκοπιμότητες. «Είναι πολλά τα λεφτά που κάποιοι κακομαθημένοι καναλάρχες επί τρεις δεκαετίες δεν έχουν καταβάλλει στο κράτος και τους κακοφαίνεται ν’ αρχίσουν να τα δίνουν τώρα για την λειτουργία των τηλεοπτικών τους σταθμών» τονίζει και επισημαίνει ότι «τα ερωτηματικά πληθαίνουν με δεδομένη τη θέση των περισσοτέρων κομμάτων της αντιπολίτευσης αλλά και την στάση των καναλαρχών, μα προπαντός λόγω της μέγιστης οικονομικής ζημίας που υφίστανται το δημόσιο, εξ αιτίας της μη προκήρυξης και της παράνομης και τζάμπα λειτουργίας των καναλαρχών».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ