Skip to main content

Εργολαβία για την οδική σύνδεση βιομηχανιών και βιοτεχνιών

Σύμβαση ύψους 221.162,17 ευρώ της 3ης εργολαβίας του έργου «Οδική σύνδεση των βιομηχανιών και των βιοτεχνιών με το επαρχιακό και εθνικό οδικό δίκτυο του Νομού γ΄φάση» υπέγραψε ο Νομάρχης Καρδίτσας.
Σύμβαση ύψους 221.162,17 ευρώ της 3ης εργολαβίας του έργου « Οδική σύνδεση των βιομηχανιών και των βιοτεχνιώνμε το επαρχιακό και εθνικό οδικό δίκτυο του Νομού γ΄φάση» υπέγραψε ο Νομάρχης Καρδίτσας, κ. Φώτης Αλεξάκος, με τον εκπρόσωπο της εργοληπτικής επιχείρησης που αναδείχθηκε μειοδότης μετά από σχετική δημοπρασία.

Το αντικείμενο του έργου αφορά στη βελτίωση και ασφαλτόστρωση υφισταμένων χωμάτινων ή αμμοχαλικοστρωμένων δρόμων, που συνδέουν της βιομηχανίες και της βιοτεχνίες με το ασφαλτοστρωμένο δίκτυο του Νομού. Πρόκειται για 17 συνολικά επεμβάσεις με συνολικό μήκος περίπου 4 χλμ. και αφορούν εργασίες εκσκαφών για την διαπλάτυνση των οδών όπου απαιτείται κατασκευή επιχωμάτων, κατασκευή δύο στρώσεων βάσης, κατασκευή ασφαλτοτάπητα και η τοποθέτηση της απαραίτητης κάθετης και οριζόντιας σήμανσης, με σκοπό την ασφαλή σύνδεση των βιομηχανιών και των βιοτεχνιών με το εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο του Νομού.

Η έγκριση των όρων της διακήρυξης έγιναν με την αριθμ. 18/239/11-09-2009 απόφαση της Νομαρχιακής Επιτροπής Έργων Υποδομής και Ποιότητας Ζωής. Το έργο δημοπρατήθηκε στις 13-10-2009. Για την κατασκευή του έργου ενδιαφέρθηκαν και κατέθεσαν οικονομικές προσφορές επτά εργοληπτικές επιχειρήσεις και τα ποσοστά έκπτωσης κυμάνθηκαν από 32,00% έως 50,29%. Το έργο θα περατωθεί μέσα σε 10 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης.