Skip to main content

Εργαζόμενοι MEGA: Να μη βάζουν κάποιοι τρικλοποδιές στο κανάλι

Οι εργαζόμενοι του τηλεοπτικού σταθμού εξέφρασαν τον προβληματισμό τους αναφορικά με την ανεξόφλητη δόση του καναλιού στη Digea

Τον προβληματισμό τους εκφράζουν οι εργαζόμενοι του τηλεοπτικού σταθμού Mega αναφορικά με την ανεξόφλητη δόση του σταθμού στη Digea, γεγονός που έσπευσαν να εκμεταλλευτούν ανταγωνιστές τηλεοπτικοί σταθμοί στοχεύοντας στη διακοπή του σήματος του σταθμού.

Υπενθυμίζεται ότι η δόση της Τηλέτυπος Α.Ε. προς την Digea έληγε στις 31 Ιανουαρίου 2017 και πληρώθηκε την επόμενη ημέρα, 1 Φεβρουαρίου 2017.

Σε ανακοίνωσή τους, οι εργαζόμενοι υπογραμμίζουν ότι δεν αισθάνονται έκπληξη για την εκ νέου προσπάθεια κάποιων να ρίξουν μαύρο στο Mega, τη στιγμή που άλλοι τηλεοπτικοί σταθμοί (εν λειτουργία ή μη) έχουν ανεξόφλητα χρέη εδώ και χρόνια, επισημαίνουν.

Επίσης, σημειώνουν ότι ο σταθμός βρίσκεται στην πιο κρίσιμη φάση του, «αγκαλιασμένος από τους τηλεθεατές και τη διαφημιστική αγορά (και αυτό ενοχλεί περισσότερο) καθώς είναι σε εξέλιξη μια συντονισμένη προσπάθεια για την επάνοδό του στην πλήρη κανονικότητα». Οι εργαζόμενοι τονίζουν ότι η προσπάθεια θα πετύχει εάν εκπρόσωποι συγκεκριμένων τηλεοπτικών σταθμών σταματήσουν να βάζουν τρικλοποδιές (όχι μόνο εντός Digea αλλά και στη διαφημιστική αγορά).

Η ανακοίνωση των εργαζομένων του Mega καταλήγει με την απορία «μήπως το κίνητρο για κάποιους δεν είναι το χρέος στην Digea, αλλά η θέση του στην αγορά, γι’ αυτό και το μαύρο στο Mega;».