Skip to main content

Τραγικό δυστύχημα στο μετρό - Νεκρός χειριστής γερανού (φωτο)

Το εργοτάξιο βρίσκεται στη συμβολή Πόντου με Μεταμορφώσεως - Ο χειριστής βρήκε τραγικό θάνατο όταν ανετράπη το γερανοφόρο όχημα.

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 50χρονος χειριστής γερανού στο εργοτάξιο του μετρό στην Καλαμαριά, όταν ανετράπη το γερανοφόρο όχημά του.

Το εργοτάξιο βρίσκεται στη συμβολή της Πόντου με Μεταμορφώσεως και το περιστατικό σημειώθηκε στις 17:20.

Πιο συγκεκριμένα, ο 50χρονος άνδρας επιχείρησε με το γερανοφόρο όχημα να σηκώσει έναν άλλον μικρό γερανό («παπαγάλο»). Ωστόσο, το βάρος του μικρότερου γερανού ήταν τόσο μεγάλο που τελικά οδήγησε στην ανατροπή του κουβουκλίου, μέσα στο οποίο βρισκόταν ο άτυχος χειριστής.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της αστυνομίας, της πυροσβεστικής, καθώς και το ΕΚΑΒ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο απεγκλωβισμός του άτυχου άντρα θα πάρει αρκετές ώρες, καθώς για να συμβεί αυτό θα πρέπει να έρθει στο σημείο άλλος γερανός για να σηκώσει τον γερανό που ανατράπηκε, ιδιοκτήτης του οποίου ήταν ο ίδιος ο 50χρονος.

Να σημειωθεί ότι αύριο στις 10 το πρωί θα συναντηθούν εργαζόμενοι του μετρό στο εργοτάξιο της Αγίας Σοφίας και θα πραγματοποιήσουν πορεία μέχρι το υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης, αλλά και 24ωρη απεργία, διαμαρτυρόμενοι για τις συνθήκες εργασίας στα εργοτάξια του Μετρό Θεσσαλονίκης.

 

Δείτε τι δήλωσε ο πρόεδρος του συνδικάτου οικοδόμων νομού Θεσσαλονίκης, Γιώργος Παπαεπαμεινώνδας, στο σημείο του δυστυχήματος: