Τετάρτη 23 Μαΐου 2018
x

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΜΒΟ ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑΣ - ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ

Τα έργα εκτελούνται στο πλαίσιο του έργου της ΠΚΜ «Κατασκευή ανισόπεδου κόμβου Κ16 στη συμβολή Α.Θ.Ε και Εσωτερικής Περιφερειακής οδού Θεσ/νίκης».

Από σήμερα Πέμπτη και συνολικά για 14 ημέρες θα εκτελούνται εργασίες στον κυκλικό κόμβο Κ16 (Κόμβος Λαχαναγοράς) και για αυτό θα ισχύουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και διακοπή κυκλοφορίας εντός του κυκλικού κόμβου Κ 16, όπως ανακοίνωσε η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, τα έργα εκτελούνται στο πλαίσιο του έργου της ΠΚΜ «Κατασκευή ανισόπεδου κόμβου Κ16 στη συμβολή Α.Θ.Ε και Εσωτερικής Περιφερειακής οδού Θεσ/νίκης».

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται ως εξής:

- Από την Περιφερειακή οδό (ρεύμα πορείας προς δυτικά) προς το δυτικό τμήμα της οδού Πόντου μέσω της παράπλευρης της Περιφερειακής οδού και του ισόπεδου κόμβου αυτής με την Συμμαχική οδό.

- Από την Περιφερειακή οδό (ρεύμα πορείας προς δυτικά) προς το ανατολικό τμήμα της οδού Πόντου (κεντρική αγορά Θεσ/νίκης) μέσω του ισόπεδου κόμβου της Συμμαχικής οδού με την τοπική οδό.

- Από την οδό Πόντου (δυτικό τμήμα) προς Ευκαρπία, Καλοχώρι, Κεντρική αγορά Θεσ/νίκης και την οδό Πόντου (ανατολικό τμήμα), μέσω της παράπλευρης της Περιφερειακής οδού και του ισόπεδου κόμβου αυτής με την Συμμαχική οδό.

- Από Αθήνα και Θεσσαλονίκη (Περιφερειακή οδό ρεύμα πορείας προς ανατολικά) προς το δυτικό τμήμα της οδού Πόντου, μέσω της οδού Πόντου (ανατολικό τμήμα), της τοπικής οδού, του ισόπεδου κόμβου Περιφερειακής οδού – Παράπλευρης αυτής – Συμμαχικής οδού και την παράπλευρης της Περιφερειακής οδού.

- Από την οδό Πόντου (δυτικό τμήμα) προς Αθήνα συνεχίζει να διεξάγεται μέσω του προσωρινού κλάδου προς Αθήνα.

Για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης θα ληφθούν μέτρα τροχαίας.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ