Skip to main content

Ασφαλτόστρωση στην Κούσκουρα το Σάββατο - Εκτροπή κυκλοφορίας

Το Σάββατο 8 Ιουλίου 2017 θα εκτελεστούν εργασίες ασφαλτόστρωσης στην οδό Κούσκουρα στο τμήμα από την οδό Μητροπόλεως έως την οδό Τσιμισκή

Εργασίες ασφαλτόστρωσης εκτελούνται από χθες Πέμπτη 6 Ιουλίου και έως την Κυριακή 9 Ιουλίου 2017 από τον Δήμο Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα χθες, Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017  εκτελέστηκαν εργασίες στην οδό Πέτρου Συνδίκα (από Δελφών έως Σόλωνος) ενώ σήμερα, Παρασκευή 7 Ιουλίου οι παρεμβάσεις πραγματοποιούνται στην οδό Σόλωνος (από Δελφών έως Π.  Συνδίκα).

Οι ασφαλτοστρώσεις συνεχίζονται στους δρόμους:

    Σάββατο 8 Ιουλίου: Π. Συνδίκα (από Σόλωνος έως Μαντινείας)
    Κυριακή 9 Ιουλίου: Σόλωνος ( Κυκλικός Κόμβος Π. Συνδίκα έως Αρτέμιδος)

Κατά την διάρκεια των εργασιών απαιτείται αποκλεισμός της διέλευσης των οχημάτων και η κυκλοφορία τους θα διεξάγεται από παρακείμενες οδούς. Παράλληλα θα πραγματοποιούνται από τον Ο.Α.Σ.Θ αλλαγές της κίνησης των διερχόμενων αστικών λεωφορείων.

Αντίστοιχα το Σάββατο 8 Ιουλίου 2017 θα εκτελεστούν εργασίες ασφαλτόστρωσης στην οδό Κούσκουρα στο τμήμα από την οδό Μητροπόλεως έως την οδό Τσιμισκή, από τις 7.00 έως τις 15.00.

Κατά τη διάρκεια της ασφαλτόστρωσης θα πραγματοποιηθεί εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων μέσω των οδών Μητροπόλεως, Χρυσοστόμου Σμύρνης και Τσιμισκή με τη βοήθεια κατευθυντήριων πινακίδων. Η εκτέλεση των εργασιών δεν θα επηρεάσει την κυκλοφορία των οχημάτων στις οδούς Μητροπόλεως και Τσιμισκή.