Skip to main content

Έργα σήμερα στον Περιφερειακό - Κλειστή η μία έξοδος για Πανόραμα

Εργασίες ανακατασκευής ασφαλτοτάπητα στον κόμβο Κ11 Πυλαίας με κατεύθυνση ανατολικά - Ποια έξοδος προς Πανόραμα κλείνει και ποια θα είναι ανοιχτή

Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης πραγματοποιούνται από το πρωί σήμερα. από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Αναλυτικότερα, αφορούν εργασίες ανακατασκευής ασφαλτοτάπητα στον κόμβο Κ11 Πυλαίας με κατεύθυνση Ανατολικά και με αποκλεισμό της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας καθώς και της δεξιάς στροφής των οχημάτων στον κλάδο εξόδου του κόμβου Κ11(έξοδος για Πυλαία-Πανόραμα). Η κίνηση των οχημάτων που επιθυμούν να εξέλθουν από την Περιφερειακή οδό -ρεύμα προς Ανατολικά για Πανόραμα -Πυλαία διεξάγεται από τον επόμενο κλάδο της Περιφερειακής οδού που βρίσκεται 400 περίπου μέτρα προς Ανατολικά μέσω των οδών έξοδος Πρασακάκη, δεξιά στροφή Εγνατία, δεξιά στροφή Προφήτου Ηλία, και Τζων Κένεντυ.

Η ώρα έναρξης των εργασιών ήταν στις 7:00 πμ.

Ήδη, σύμφωνα με την ΠΚΜ, έγινε η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.