Skip to main content

Έργα για την αναβάθμιση των επαρχιακών δρόμων της Ημαθίας (φωτο)

Το έργο αφορά στην αποκατάσταση οδοστρώματος και συμπλήρωση σήμανσης της 1ης Επαρχιακής οδού, τμήμα Κοπανός – όρια Π.Ε Ημαθίας προς Σκύδρα.

Με ταχείς ρυθμούς προχωρούν από την Π.Ε Ημαθίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας οι εργασίες αποκατάστασης τμημάτων της επαρχιακής οδού, από τον Κοπανό μέχρι τα όρια της Π.Ε Πέλλας (προς Σκύδρα).

Το έργο, προϋπολογισμού 350.000 ευρώ, χρηματοδοτείται από πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Π.Ε. Ημαθίας και αφορά στην αποκατάσταση οδοστρώματος και συμπλήρωση σήμανσης της 1ης Επαρχιακής οδού, τμήμα Κοπανός – όρια Π.Ε Ημαθίας προς Σκύδρα, συνολικού εμβαδού 10.500 τ.μ.

Θα τοποθετηθούν χαλύβδινα στηθαία ασφαλείας, πινακίδες πληροφοριακές πλήρως αντανακλαστικές, επικινδύνων θέσεων υψηλής αντανακλαστικότητας, ρυθμιστικές υψηλής αντανακλαστικότητας και πλαστικοί οριοδείκτες όπου απαιτείται, σύμφωνα με τις υποδείξεις της υπηρεσίας.

Από το χώρο των εργασιών ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης τόνισε τα εξής: «Παρά τη μεγάλη έλλειψη πόρων, η Π.Ε Ημαθίας αποτελεί υπόδειγμα εύρυθμης λειτουργίας και αξιοποίησης των πιστώσεων του προγράμματος των δημοσίων επενδύσεων, αλλά και των προγραμμάτων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Συνεχίζουμε τις παρεμβάσεις μας για τη βελτίωση και αναβάθμιση του οδικού μας δικτύου σε όλη την περιφερειακή μας ενότητα, επιχειρώντας με το ελάχιστο προσωπικό μας, με φιλότιμο και σεβασμό στο δημόσιο χρήμα».