Skip to main content

Έργα ασφαλτόστρωσης στην Κασσάνδρου

Εργασίες ασφαλτόστρωσης πραγματοποιούνται στην οδό Κασσάνδρου από το δήμο Θεσσαλονίκης, στο τμήμα της από την οδό Απ. Παύλου μέχρι την Πλατεία Νικ. Μουσχουντή, σήμερα Τρίτη, την Πέμπτη και την Παρασκε
Εργασίες ασφαλτόστρωσης πραγματοποιούνται στην οδό Κασσάνδρου από το δήμο Θεσσαλονίκης, στο τμήμα της από την οδό Απ. Παύλου μέχρι την Πλατεία Νικ. Μουσχουντή, σήμερα Τρίτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή.

Όπως ανακοίνωσε η Τροχαία Θεσσαλονίκης, κατά τη διάρκεια των εργασιών εφαρμοσθούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

Σήμερα μέχρι τις 19.30, θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της οδού Κασσάνδρου, από τη συμβολή της με την οδό Αποστόλου Παύλου (μη περιλαμβανομένης) μέχρι τη συμβολή της με την οδό Σοφοκλέους (περιλαμβανομένης).

Επίσης κατά τη διάρκεια των εργασιών, θα μετατραπούν σε αδιέξοδα όλες οι κάθετες οδοί του συγκεκριμένου τμήματος της οδού Κασσάνδρου, ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων γίνεται από τις οδούς Ολυμπιάδος, Απ. Παύλου, Ολύμπου και τους γύρω δρόμους.

Αντίστοιχα, την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου από 06.30 έως τις 19.30, θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της οδού Κασσάνδρου, από τη συμβολή της με την οδό Σοφοκλέους (μη περιλαμβανομένης) μέχρι τη συμβολή της με την οδό Φιλ. Δραγούμη (περιλαμβανομένης).

Επίσης κατά τη διάρκεια των εργασιών, θα μετατραπούν σε αδιέξοδα όλες οι κάθετες οδοί του συγκεκριμένου τμήματος της οδού Κασσάνδρου, ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται από τις οδούς Ολυμπιάδος, Σοφοκλέους, Αγ. Σοφίας, Ολύμπου και τους γύρω δρόμους.

Την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου από 06.30 έως τις 19.30, θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της οδού Κασσάνδρου, από τη συμβολή της με την οδό Φιλ. Δραγούμη (μη περιλαμβανομένης) μέχρι την πλατεία Νικ. Μουσχουντή.

Επίσης κατά τη διάρκεια των εργασιών, θα μετατραπούν σε αδιέξοδα όλες οι κάθετες οδοί του συγκεκριμένου τμήματος της οδού Κασσάνδρου, ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται από τις οδούς Ολυμπιάδος, Φιλ. Δραγούμη, Ολύμπου και τους γύρω δρόμους.